Feriehus, ferieboliger og hotell i Kroatia - Charming Croatia

Matlagningskurs

Fra 115€ per person

Bli med på gourmet tilberedning for mat og vin elskere

Om våren er deti vill asparges til alle matretter. Om sommeren dreier alt seg om sjømat. Om høsten kan du regne med trøfler, og om vinteren varmer den tradisjonelle og populære minestronesuppen som heter Manestra. Og ennå har vi ikke kommet til pastaen i Istria.  Njok, fuzi, pljukanci og Labinski krafi er bare noen av variantene. Velg et av våre hyggelige matlagningskurs med en engelskspråklig instruktør som også er sertifisert vinkjenner.

  • Kursene holdes på en familiegård som ligger mellom kystlandsbyene i Medulin og Liznjan i det sør-østlige hjørnet av Istria.
  • Alle matlagningskurs inkluderer henting og bringing hvor som helst i Pula området.
  • Ingrediensene er alltid dagens lokale, ferske matprodukterfra Pulas grønnsak- og fiskemarked.
  • Vår matinstruktør er lidenskapelige matentusiast som snakker flytende engelsk, og er også sertifisert vinkjenner.

 

Kurser

Sjømat

Varighet: 6+ timer

Matrettene inkluderer:

 

  • Fiske-carpaccio
  • Tartare
  • Sjømat-risotto
  • Sjømat pasta
  • Tradisjonell dessert fra Istria
  • Vin

 

 

Tradisjonell pasta fra Istria

Varighet: 4+ timer

Matrrettene inkluderer:

 

  • Kjøtt- og kyllingsuppe
  • Zgvacet (gulasj laget av biff, kylling, tomater og vin)
  • Fersk pasta fra Istria (fuzi, pljukanci, njoki, Labinski krafi)
  • Tradisjonell dessert fra Istria
  • Vin

 

 

Bakalar na bijelo – Bacalao Mantecato

Varighet: 4+ timer

 

  • Matrettene inkluderer:
  • Manestra, en tradisjonell tykk suppe fra Istria med bønner, Kikerter og sesongens grønnsaker
  • Posutice, en rombeformet pasta fra Istria laget uten egg
  • Tørket torskepaté
  • Spekeskinke og ost
  • Olivenoljesmaking. Du får smake på flere extra virgin olivenoljer fra Istria – laget av lokale olivensorter (bjelica, buza, crnica). Den du liker best vil bli brukt i patéen.-Povitica, strudelkake med epler og valnøtter
  • Vin 

 

Trøffel, trøffel, trøffel!

Varighet: 4+ timer

Learn to cook with truffles from starter to dessert. We do vegan, vegetarian, pescatarian or omnivore!